5 pravidiel ako dosiahnuť čo najlepší efekt polepom auta

Pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri polepoch áut platia určité zásady, ktoré by ste mali vziať do úvahy.
Zaujali sme Vás?
Zobraziť kontaktné údaje

Pri navrhovaní polepu auta sú tie najlepšie rady zvyčajne tie najjednoduchšie.

5 pravidiel, ktoré treba dodržať.

  1. S polepom na dizajnovo pekné alebo veľké auto viete pritiahnuť pozornosť oveľa ľahšie ako v prípade polepu na staré auto. Výnimkou môžu byť staré veterány alebo autá , ktoré tak často na cestách neuvidíte. Samozrejme medzi autá , ktoré priťahujú jednoznačne pozornosť aj bez polepu patria značky ako Mini Cooper , Hammer, VW chrobák a pravdaže rôzne drahšie značky. Polep auta sa tak stáva oveľa zaujímavejším ako pri obyčajných autách. To isté platí aj pre veľké cisterny alebo nákladné autá, ktoré svojou plochou dokážu pritiahnuť mnohonásobne viac očí.
  1. Polep auta musí byť ako otlačok Vašej firmy. Mal by byť preto farebne a vizuálne podobný ďalším reklamným materiálom, ktoré firma vlastní.
  1. Základným pravidlom je pritiahnuť pozornosť vtedy keď je auto v pohybe. Uistite sa teda, či sú Vaše texty a logo dobre viditeľné aj napriek použitému pozadiu alebo inej grafiky, ktorá by mohla zasahovať do textov prípadne loga.
  1. Informácia na aute musí byť jasná a zrozumiteľná. Nepoužívajte žiadne dlhé vety alebo slogany. Jasné a zreteľné logo alebo slogan firmy sú to čo sa vryje do pamäti ľudí.
  1. Nemôže chýbať www adresa a telefón, tieto informácie by mali byť umiestnené z každej strany auta. Predstavte si, že stojíte v zápche kde sa na Vás tlačia autá z ľavej, pravej, zo zadnej strany a Vaše jediné telefónne číslo alebo www adresa je umiestnená na prednej kapote auta kde to nikto neuvidí.
Diskusia ku článku
  Pridať komentár