7 dôvodov prečo realizovať polepy vozidiel

Polep vozidla chráni povrch auta a zároveň slúži ako efektívna reklama.
Zaujali sme Vás?
Zobraziť kontaktné údaje

Váš vlastný mobilný billboard

Vozidlo, ktoré ste doteraz používali na prepravu alebo logistiku môže slúžiť ako mobilná reklama.

Vaše auto je najlacnejšou reklamnou plochou a to že je v neustálom pohybe, zabezpečuje široké oslovenie potenciálnych klientov a zákazníkov.

Pojazdná reklama dosahuje lepšiu viditeľnosti ako statická. Ak jazdíte pravidelne alebo vlastníte väčší vozový park potom reklamy umiestnené na autách môžu dosiahnuť tisícky videní počas roka.

Sú prípady kedy s kreatívnym polepom viete zaujať aj s odstaveným autom na ulici a konkurovať tak drahým billboardom.

Flexibilita polepu

Polepy vozidiel nemusia byť vôbec na dlhšie obdobie, polep sa sa dá ľahko odstrániť a vymeniť za iný. Pri odstraňovaní polepu na vozidle nezostanú žiadne stopy. Neskoršia úprava už zrealizovaného polepu nie je časovo ani finančne náročná.

Wow faktor

Dôležitý je prvý dojem, ak si Vás majú ľudia všimnúť musíte byt originálny a nápaditý. Stačí použiť humor , peknú fotografiu alebo kreatívne prvky, ktoré budú Váš odkaz prezentovať.

Buďte in

Pri tak vysokom počte sériovo vyrobených vozidiel ťažko dosiahnete jedinečnosť. So špeciálnymi 3M karbónovými alebo vzorovanými fóliami viete spraviť z Vášho sériového auta vkusný model so športovým nádychom.

Trvácnosť

Trvácnosť polepu na vozidle je od 3 do 7 rokov, čo predstavuje aj dobu priemernej životnosti vozidla.
Ak sa neskôr rozhodnete takéto auto predať, stačí strhnúť polep a lak auta je ako nový.

Ochrana

Fólia ochraňuje pôvodný lak pred mechanickým poškodením a vyblednutím. Cez leto ochráni pred slnkom a ničeniu laku karosérie, v zime pred soľou a námrazou. Chráni pred UV, farby teda nevyblednú

Cena

Ak Vás nepresvedčili ani tieto argumenty tak poslednou výhodou je cena polepu. Cena prelakovania vozidla závisí od značky a druhu laku, avšak je radovo v tisíckach eur. Pri polepe sa cena pohybuje v stovkách eur.

Diskusia ku článku
  Pridať komentár