Stále viac populárne kreatívne darčeky (gadgets)

Čo sú to gadgets?
Zaujali sme Vás?
Zobraziť kontaktné údaje

Čo sú to gadgets?

Gadget sú malé technologické prístroje alebo zariadenia, ktoré majú špecifickú funkciu, alebo sú na trh uvedené ako novinky. Sú to veci, ktoré sú navrhnuté prevažne kreatívne zmýšľajúcimi ľuďmi.

1. Tree Branch Headphone Splitter

Čo poviete na takúto zaujímavú vecičku v podobe akejsi redukcie, ktorá dovoľuje pripojiť viac slúchadiel do jedného zariadenia. A tak môžete zdieľať to čo momentálne počúvate aj s vašimi priateľmi. Pripojiť sa dajú 3 slúchadlá do jednej rozdvojky cez klasický stereo-mini jack konektor.

2. Ctrl-Alt-Delete Cup Set

Taká ranná káva alebo čaj pre pravého "ajťáka" nemôže byť symbolickejšia, ako z hrnčekov so známou Windows kombináciou Ctrl + alt + delete, ktorá sa najčastejšie používa pre reset.

3. Bubble Calendar

Možno patríte k tým, ktorí radi praskajú bublinkovú fóliu. Teraz máte možnosť každý deň prasknúť jednu vďaka bublinkovému kalendáru.

4. Book Clock

Skvelý tip pre knihomoľov. Zábavné a funkčné hodiny s knižnou tématikou vyniknú na každej knižnej polici.

5. Plug Hub Cable Organizer Design

Udržujte svoje šnúry čisté a skryté s Plug Hub.

6. NuStand for Mac Mini

Ak vlastníte Mac Mini, tak tento stojan bude pre vás užitočný. Môžete naň posadiť Mac Mini 2010, 2011 alebo najnovší model 2012. Robustná hliníková zliatina tohto stojanu drží váš počítač pevne aj vďaka protišmykovým nožičkám.

7. Meze 73 Classics Wood Headphones

Čo poviete na tieto nádherné slúchadlá, ktoré majú ručne vyrobený povrch zo skutočného ebenového dreva, takže každý kus má úplne odlišný vzor. Drevené šálky a vnútorná architektúra ponúka úžasnú zreteľnosť zvuku vo všetkých frekvenčných pásmach.

8. Photoshop Shortcuts Keyboard Skin

S týmto podareným krytom na klávesnicu vám vaše projekty vo Photoshope pôjdu plynulejšie, pretože môžete viac času venovať práci a menej klávesovým skratkám. Kompatibilita s verziou CS2, CS3, CS4, CS5 a CS6.

9. Light Pin Up

Ľudia si robia poznámky na bločky, aby si zapamätali dôležité veci, ktoré musia urobiť. Avšak niekedy sa dá zabudnúť tak či onak, hlavne keď tých poznámok je veľa. Na to slúži sada svietiacich pripináčikov, ktoré sa rozsvietia, keď je potrebné danú úlohu na poznámke vykonať a tým pádom vzniká na vašej poznámkovej ploche prehľadnosť.

10. Plished Oval Cufflinks 2GB USB

Tieto skutočne strieborné leštené oválne manžety budú zdobiť váš oblek, ktorý môžete nosiť každý deň do práce. Zároveň používať ako Wi-Fi hotspot či 2GB flash disk.

Všetky tieto predmety nájdete na stránke thegadgetflow.com, na ktorej si ich samozrejme môžete aj zakúpiť.

Stránky kde nájdete zaujímavé množstvo nápadov pre darčeky

http://hiconsumption.com

http://thegadgetflow.com

Diskusia ku článku
  Pridať komentár