Čo to je Google Sniper 2.0

Čo je to Affiliate marketing, google Sniper. Môj pohľad na Google Sniper a stručný popis rád uvádzaných v manuáli Google Sniper.
Zaujali sme Vás?
Zobraziť kontaktné údaje

Na úvod vysvetlenie niektorých pojmov pre laikov, resp. nezainteresovaných v tejto oblasti.

Vyhľadávače Google, Bing , Zoznam

Sú našou každodennou súčasťou vo vyhľadávaní web stránok na internete. Spôsob akým zobrazujú výsledky vyhľadávaní závisí od mnohých faktorov. V skratke povedané, slúžia nám na vyhľadávanie a po zadaní slova alebo frázy sa zobrazia relevantné www stránky. Na prvých miestach vo výsledkoch sa zobrazujú www stránky , ktoré majú dobré SEO (sú dobre optimalizované) s kvalitným obsahom a publikom.

Affiliate marketing

Je to spôsob predaja produktov a služieb s využitím ďalšieho sprostredkovateľa. Je to forma on-line reklamy, pri ktorej predajcovia ponúkajú prevádzkovateľom webov, tzv. affiliate partnerom, finančnú odmenu za privedenie návštevníka, ktorý na webových stránkach predajcu vykoná nejakú činnosť (napríklad nákup, registráciu...). Zdroj wikipedia

Affiliate partner je motivovaný peniazmi k tomu, aby si vytvoril webovú stránku, na ktorú umiestni produkty ostatných predajcov a z predaja týchto produktov inkasuje určité percento. Či si klient kúpi produkt u affiliate partnera, závisí aj od lepšej viditeľnosti vo výsledkoch vyhľadávaní ako má samotný predajca. Teda ak bude web stránka affiliate partnera na vyššej pozícii vo vyhľadávači ako web stránka predajcu, affiliate partner začína zarábať.

Vysoké pozície vo vyhľadávačoch, ako je napr. Google, viete dosiahnuť vďaka zaplateniu adwords (platená reklama na Google) alebo vynikajúcemu SEO vašej www stránky.


Google Sniper

Na začiatok Úryvok zo stránky Google Sniper

Google Sniper je výrobok, ktorý vytvoril George Brown. Jedná
sa o unikátny spôsob affiliate marketingu. Google Sniper vás
naučí vytvárať a nastavovať www stránky tak, aby ste mali
čo najmenšie náklady a sledovali nárast peňazí v úlohe auto
pilota. Www stránky sú vytvorené na platforme Wordpress .

km 1

Môj pohľad na Google Sniper

Manuál Google Sniper je dosť podrobný a v každej kapitole motivuje čitateľa k získaniu peňazí z affiliate marketingu. Google Sniper manuál má 104 strán a je v ňom rozpísaný podrobný postup, ako docieliť najlepší výsledok optimalizácie webovej stránky tak, aby získala zákazníkov.

Google Sniper je spôsob, akým sa zahľadím, alebo ak budeme vychádzať z názvu (Google Sniper) teda spôsob akým sniperujem na veľmi špecifické slovo, ktoré ľudia často vyhľadávajú vo vyhľadávačoch Google. Okolo tohto slova potom vybudujem celý web a aj jeho optimalizáciu.

Vzhľadom na existenciu množstva článkov a kníh o optimalizácii stránok, môžem povedať, že to nie je nič revolučné ani nič prelomové čo by Vám mohlo výrazne zlepšiť pozície vo vyhľadávačoch. Spôsob akým je celý manuál napísaný mi pripomína prejavy amerických motivátorov k tomu, ako byť úspešný.

Google Sniper je spôsob optimalizácie stránok smerom k prilákaniu zákazníkov na vaše stránky, kde predávate cudzie produkty a inkasujete pritom určité percento z predaja.

Stručný popis rád uvádzaných v manuáli Google Sniper

  1. Aktuálna analýza trhu a metódy prieskumu kľúčových slov na základe, ktorých sa tvorí webová stránka.
  2. On page optimalizácia - metódy optimalizácie kľúčových slov a zopár rád, akým spôsobom vytvoriť kvalitný obsah pre čitateľov, ako aj pre vyhľadávače.

    LSI keywords - ďalšie varianty hlavného kľúčového slova, na ktoré je optimalizovaná celá stránka.

    Metoda long tail keywords – kľúčové slovo viac ako s dvoma slovami, také kľúčové slová, ktoré nemajú vo vyhľadávačoch vysokú konkurenciu.

    Vkladanie affiliate linkov a odkazov, ktoré klienta presvedčia, aby na ne klikol
  3. Off page optimalizácia
    techniky pre budovanie spätných odkazov s iných web stránok, blogov, katalógov.

Okrem iného, manuál Google Sniper obsahuje aj metódy ako zlepšiť obsahovú a vizuálnu príťažlivosť vašej stránky a ako používať affiliate programy ako Clickbank.

Diskusia ku článku
  Pridať komentár