Redakčný systém cms - Content management system

Redakčný systém CMS je v dnešnej dobe neoddeliteľná súčasť web stránok. Načo slúži a čo dokáže sa dozviete v tomto článku.
Zaujali sme Vás?
Zobraziť kontaktné údaje

Slovo CMS sa stalo veľmi rozšírené v priemysle vývoja webových stránok a aplikácií, pretože ponúka množstvo výhod pri tvorbe a úprave webových stránok.

CMS- Content Management Systém je skratka pre redakčný systém

Čo dokáže redakčný systém?

redakčný systém doslova umožňuje ovládať a spravovať obsah priamo vo vašej web stránke bez znalostí tvorby web stránok. Pomocou tohto systému môžete veľmi jednoducho pridávať, mazať obrázky a upravovať text na vašej webovej stránke v reálnom čase. Tiež môžete mať neobmedzený počet stránok a plnú podporu pre vyhľadávače.

Jednoducho povedané, ak máte len málo skúseností s aplikáciou ako je Microsoft Word, tak budete môcť spravovať obsah svojej vlastnej webovej stránky naozaj veľmi jednoducho. Nemusíte mať žiadne znalosti z programovania, či skúsenosti s HTML. Úpravy môžete vykonávať pomocou akéhokoľvek bežného webového prehliadača kdekoľvek na svete, prípadne so smartfónom.

Mnoho spoločností si volia pre ich stránky redakčný systém, vďaka ktorému obsah na ich stránkach je aktuálny, pretože ho tam môžu pridať kedykoľvek im to vyhovuje a bez potreby platiť programátora.

S redakčným systémom šetríte čas aj peniaze

Investovať do redakčného systému sa oplatí, pretože tieto jednorazové náklady, ktoré sú spojené s celkovou realizáciou vašej novej webovej stránky sa vám relatívne rýchlo vrátia.

Nemusíte zamestnávať a neustále platiť programátorov pri nejakých zmenách na vašej stránke. Obsah stránky si upravujete vy bez znalostí programovania. Stačí vám k tomu len internetové pripojenie a webový prehliadač.

Redakčný systém je vhodný nielen pre veľké portály alebo on-line obchody ale aj pre jednoduché stránky.

CMS Airis

Airis je redakčný systém určený pre tvorbu a úpravu na mieru šitých webov, elektronických obchodov, aplikácií, ...

Čo znamená na mieru šité v praxi?

Airis je možné prispôsobiť akejkoľvek štruktúre webu a naplniť ho údajmi podľa zadania klienta. Navonok teda ovládanie vyzerá úplné rovnako, ale jednotlivé ovládacie prvky sa môžu web od webu líšiť.

Redakčný systém Airis obsahuje navigačné menu s modulmi pre správu obsahu web stránky. Medzi najviac používané moduly patria nástroje na správu stránok, obsahu, médií, používateľov, objednávok atd... Hlavnou výhodou modulov Airis je, že sa dajú doprogramovať podľa požiadaviek klienta.

Náhľad redakčného systému Airis 3.0

Dalšie ukážky redakčného systému nájdete na google+ fan page

Diskusia ku článku
  Pridať komentár